*****

Hindoestaanse bruiloft

Hartelijk gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Uw trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Deze romantische dag wilt u daarom met uw familie en vrienden delen. Deze gelegenheid vraagt om een bijzondere locatie!

Zalencentrum Kristal is een sfeervolle accommodatie met 4 verschillende zalen voor groepen van 120 tot 800 gasten. U kunt de zaal zowel met als zonder de catering nemen.

Onze zalen beschikken over een eigen ingang en kunnen volledig naar eigen wens en voorkeuren worden ingericht. Al is dat met onze decoratie niet eens nodig. Onze prachtige decoratie en verlichting zullen u flink helpen de gewenste sfeer te creëren. De zalen beschikken over alle benodigde voorzieningen, waaronder: een ruimte met eigen toilet voor het bruidspaar, dames- en herentoiletten, een grote bar, een ruime keuken, meubilair en een mobiel podium.

Wij zijn gespecialiseerd in Hindoestaanse feesten. Wij zorgen dat al uw feesten geheel volgens uw tradities en wensen tot in de puntjes worden verzorgd. Voor een vlekkeloze organisatie bieden wij u een kosteloos adviesgesprek aan, waarin wij u helpen met creatieve ideeën en adviezen bij het vinden van leveranciers die helemaal bij jullie wensen passen.

Kijk bij Galerij voor meer foto’s van de diverse zalen. Wij adviseren en informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

  • Zakelijke & particulieren festiviteiten
  • Multifunctionele zalen
  • Geschikt voor 20 tot 800 personen
  • Handige ligging in Den Haag
  • Dé specialist in bruiloftsfeesten

U kunt ook het contactformulier invullen dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wegastraat 77 Den Haag
070-3837563
info@zalencentrumkristal.nl

9 + 4 =